Test av bilkamera og dashcam

Test av BlackVue DR500GW WiFi 2790

Test av BlackVue DR500GW WiFi

Author
  • Filmkvalitet
  • Antall funksjoner
  • Design
  • Brukervennlighet

WOW, et bilkamera fra øverste hylle!

Ja, dette er et kamera med høy WOW-faktor. Hele veien fra vi pakket det opp av esken til vi så den ferdige filmen var vi imponert. Vi har ikke brukt det over lengre tid, men alt tyder på at  BlackVue dr500gw wifi er et dashcam med kvalitet i alle ledd.

Vi måtte oppgradere softwaren, men det var ikke noe problem, vi fikk support hos selger. Produsenten Pittasoft er av verdens største og har enkle prosedyrer for oppgraderinger.

Specs er imponerende:

– Maks. oppløsning: 1920×1080 @ 30fps
– Bit rate: 7.5Mbps
– Størrelse: 118.5mm length x 36mm diameter
– Vekt: 114g
– Wi-Fi
– GPS
– Synsvinkel 156°(diagonal), 123°(horisontal), 90°(vertikal)
– Tåler temperaturer: fra -20˚C til 70˚C
– Hastighet, tid og dato på videoen
– Loop innspilling, auto av/på, G-Sensor, parkingsmodus
– Voice menu

Kameraet kommer ferdig til bruk med en lang og grundig bruksanvisning. Vi måtte ikke lese hele og hadde montert det og sett den første filmen innen fem minutter. Dette bilkameraet egner seg for proffkjøring, det er solid og enkelt i bruk.

Bildekvaliteten er topp både natt og dag og du kan se videoen vi WIFi på en bærbar pc eller på en smarttelefon. Det finnes også en app for iPhone og Android.

blackvue-wifi--dr500gw-HD-bilkameraDet er ikke et billigkamera, men det er definitivt verdt prisen med alle de mulgihetene som finne, i tillegg er designet utsøkt og størrelsen gjør at dashcamen enkelt og greit kan plasseres bak bakspeilet slik at det nesten ikke synes.

Det  egner seg også for teknofreaken, det har Wi-Fi og egen app for iPhone og Android. Vi gir toppkarakter til dette bilkameraet, det er faktisk det beste vi noensinne har testet. Et som faktisk er like bra er dette: DOD LS430W, men det har ikke så stilig design.